Vill du bidra till Socialdemokraternas valframgång i Norrtälje kommun?

Socialdemokraterna i Norrtälje kommun söker valombudsman inför valet 2022

Vi söker nu en valombudsman som vill bidra till valseger som vår främste kampanjledare och organisatör i den lokala valrörelsen. Du kommer tillsammans med valledningen ansvara för både strategisk planering och praktiskt genomförande av en sammanhållen valrörelse i kommunen. Du kommer att ha en viktig roll i vår samtalskampanj och vårt utåtriktade arbete i form av dörrknackning, möten och andra valaktiviteter. Socialdemokraterna i Norrtälje kommun har många medlemmar, en aktiv styrelse och engagerade förtroendevalda politiker som vill arbeta för valseger. Det är tillsammans vi vinner valet!

Dina arbetsuppgifter som valombudsman är främst:

  • Organisera och driva folkrörelsearbete, utåtriktade kampanjer och valarbete
  • Stödja och motivera medlemmar och förtroendevalda att delta i valarbetet
  • Kontinuerligt samarbeta med och stödja våra lokala S-föreningar

Önskvärda kvalifikationer och egenskaper

Den vi söker ska ha kunskap om partiets politik, organisation och interna arbete. Du ska ha god förmåga att samarbeta med och inspirera andra. Du delar givetvis Socialdemokraternas värderingar. Du är en god organisatör och van att driva projekt framåt.

Resor i arbetet förekommer och B-körkort är ett krav.

Du hanterar de vanligaste Microsoft Office och Adobeprogrammen med van hand. Det är även meriterande om du har erfarenhet av partiets olika kampanjverktyg.

Anställningsform och villkor

Heltidsanställning. Arbetsplatsen är på vår expedition i Norrtälje stad, men mycket av arbetet kommer att vara utåtriktat och utföras på andra platser i kommunen, varför du behöver använda dig av bil i arbetet. Oreglerad arbetstid tillämpas vilket emellanåt innebär arbete på såväl kvällar som helger. Anställningen är en visstidsanställning fram till och med 30 september 2022. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund.

Vill du veta mer om tjänsten, ta kontakt med Hanna Stymne-Bratt 070-3447073

Ansökan med ett personligt brev och CV till [email protected]

Som rubrik i din ansökan skriver du valombudsman 2022. Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpnade urval.

Sista ansökningsdag är 15 oktober 2021

facebook Twitter Email