Vår politik

Vi vill att Norrtälje kommun ska vara tryggt i en ny tid. Därför vill vi fortsätta satsa på vården, omsorgen och skolan, på barnfamiljer och pensionärer. Välfärden ska gå att lita på i hela kommunen. För oss går det före sänkta skatter.

Norrtälje kommun har en stark ekonomi och arbetslösheten är låg. Men vi har länge tagit för lätt på integrationsproblemen. Nu måste nyanlända in i arbete. Vårt mål är ett Norrtälje kommun där alla jobbar och bidrar, oavsett vem man är. Och man ska kunna leva på sin lön.

Norrtälje kommun behöver kraftsamla kring dagens stora samhällsproblem med en välfärd som inte alltid levererar och en växande otrygghet. Trygghet skapar framtidstro och sammanhållning. Om vi håller ihop är förändring möjlig. Vi ska framåt tillsammans.

Våra förslag

Vi har samlar våra viktigaste prioriteringar i ett Framtidskontrakt för Norrtälje kommun. Läs det genom att klicka på länken nedan.

Framtidskontrakt för Norrtälje kommun

Vårt fullständiga handlingsprogram för 2018-2022 hittar du på länken nedan.

Handlingsprogram 2018-2022

Tillsammans med Miljöpartiet har vi lagt förslag på en budget för Norrtälje kommun 2019. Läs den genom att klicka på länken nedan.

Vårt förslag till budget för Norrtälje kommun 2019

facebook Twitter Email